pessimistem0
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YeNi NicqLer ch0q qaRısıq aMa !!

2 posters

YeNi NicqLer  ch0q qaRısıq aMa !! Empty YeNi NicqLer ch0q qaRısıq aMa !!

Mesaj  *ZomBie_pRens* Çarş. Tem. 23, 2008 12:03 pm

Diki$ yerLeri atmi$ ßir hayatin tam OrtaSinda , naRkoza MUHTAC ßir kaLp iLe ßiraktiqin o yerLerdeyim..

seN yaLan söyLedin anne..Kime baksam şu sevdiqin gözLerimLe Hepsi yok oLuyor sırıLsıkLam kaLıyorum

Nedenİ Yoksun Arzularimdan BahÇe Yapsam Tohumuma Suyunu Serpedermİsİn

ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..

Ynmda oLsn $mdi, hiç konu$masak.. AğLasak, bin kere pi$man oLsak !! Sonra yine bozsak yeminLeri, SarıLsak.. ÖyLece kaLsak..
.
Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Nefret Ettim Gıpta Ettim Kendim Olmak İstedim Beceremedim !

Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenleri, Yokluğumla Terbiye Ederim.!!

sönen mumun emanetiydi sanki gözüme karanlık , dönen şu dünya sanki taş ve biz içinde çorbalık

ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!

SuLtan 0Lmuşh Kahp*Lér.. DeLikanLı 0Lmuşh ----Lér..Hanım Efendi 0Lmuşh Sürtü*Ler.. MumLa Aranır 0Lmuşh ßénim qibiLeR!!

Şàìrè Sørmuş'làr Nèdèn ìçkìyì ßıràk'tın ¿ Şéréfìnè ìçìlìcék àşklàr , Sévgìlér , ìnsànlàr kàlmàdığı ìcìn Démiş..

Bir AğIrLık ÇöKer ÜzeRiNe, ßuLuNduğuN YeRe SıĞaMazSıN..GöRüNüRde HiçßirNedeN YokTur OrTada... BoğaZıNa SarıLanıN Kim, İçiNi DaraLtaNıN Ne
oLDuĞuNu ßiLeMezSiN...Ama ßiLDikLeRiN De VarDır eLbeTTe; YaLnızSıNdır, İçiN DaRaLıYorDuR, YüReĞiN ßurKuLuYoR Ve SaVuNmaSızSıNdır...

HeR aŞk ArDıNa SaKlAr AcIsInI yA!... BeN aCıLaRa SaRıLdIm!... SeN yAnImDa OlMaYıNcA!...

Gidiyorum demeden gidişim varya süperdi. O surat ifaden görülmeye değerdi. Nasılda vurdum sana tekmeyi Mor da güzel yakıştı unuttum seni...

яαуıηα кσу∂υм нαуαтıмıη тєк ναgσηℓυ тяєηιηι, gιтмє gєℓмє αℓємιη∂є тєк νє ѕση ѕєƒєя∂єуιм

ιçιм∂є şєƒιηι кαувєтмιş вι σякєѕтяα нüzηü...∂ışıм∂α ¢нαяℓιє ¢нαρℓιη güℓüşü....

KaL deDim qiTTiN ßénim HikAyémDin ßiTTin... oLması gerekenler ztn yanımda siktir oLup gidenLer kimin umrunda

Ne Kadar Seversen Sev, Karşındakinin Sevdiği Kadar SeviLirsin...

ÛMûT BîTMêDî BêÑDê , ÛMûT BîTMêZ BêÑDê , ÛMûT BîTêR§ê...§êÑDê BîTêR§îÑ BêÑDê ....!!

qözya$ım utanmaz ßoynunun inci koLyesi oLsun

Senden sonRa diyE biR haYaT waRsa bEn öLmekLE hüKümLüyümmm!

Aşk NasıL İki kişiLik.. Göz göRe göRe deLiLik..Hani hayaT mü$teRekti Üzüntü neden Tek KişiLik ! ! !

yдzMışSa B0zmдк oLmдz'

Kalbimin Mezarlıktan tek farkı...gömdüklerimin kefensiz olması!؟؟

Ne Zaman qol Die Arkamı Dönsem Elinde ofsayt ßayrağıyla ßekLer Kahp* HAyAt ! ! !

вiя göηüℓ∂є iкi ѕєν∂α σℓмαz..!

ѕєηι ѕєνмєк ι¢ιη ηє кα∂αя ѕєвєρ ναяѕα ι¢ιм∂є ιѕтє ѕєηι ѕєνмємєк ι¢ιη∂є σуℓє!!!

Bana devam et derdin ancak sen bitirdin oyunumu. Bu kalp içinde paramparça sildim attım onurumu.

۰۪۫●۪۫۰YaZıMıZ BцYLeYMiŞ,eLdeN GeLeN BiŞeY YoK,SuSKuNuZ HaYaTa KaRŞı,BaBaLaRa GeLeCeKSiNiZ aZ KaLDı !!!

aNlAtIlCaK BiŞİ yOk..AlAyInA YaŞaRıM..ÖlüMüNe sEVeRiM...KaYbEDiLeCeK BişEyİm yOk!bEnİ KaZAnMaYa bAkPiŞMaN olmAsSIn aSLa..

dÜşLeRimDe PusLu bİr İntİK************bİLekLeRiMdE bAyaT bİr İntİhaR,oYsA öLüNeCek Bi şEy YokMUşSen GiDinCe YaşAnAcak bİşEy OlMadIğI kAdAr

unturum dıye yorma kendını unutamazsın,ardından bakıpta öylece kalan gözlerımde donmuş iki damlasın

Halk icinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi çevrimdışı görünüyor

cümle en başından sonunu belli eder

Arkadan vurmakmış..Erkek oLmak

Yerini aLamaz hiç bi keLime bitti zaten ne söyLesem nafiLe..!!

Sokakata Bir Kız Gördüm Takıldı Gözlerim Gözlerine,Aşığım Zannetti Beni Kendine,Halbuki Ne Bilsin,Benziyordu GÖZLERİ GÖZLERİNE...

Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara..

HAYATINDAN TAMAMEN SİLEMEZ BENİ KİMSE, YA KALBİNDE VARSA YÜREĞİNDE YA DA BEDENİNDE MUTLAKA BİR İZİM KALIR GERİYE..

ßekLedim dakiLaları qünLere,t€Lefon ßaşındaki nößetLerime s0run ßeni…

Yok artık kaLßÎmdé né aşk né $évgÎ Î$témém artık gÎt Î$témém $énÎ na$ıL oL$a hérşéy yaLan.(ßéndé yaLandım)

KaranLık $art Ko$mu$ YanLısLıqı ßana.Aynama ßaktım Yiné Kimsé Yok.ßi Kıs Sadécé Vé ßi Kach Su DamLası...döküLür yéré kırmızı kan soqukta! kimin umrunda..??

Rüzqar aLır qötürür ßéni sonsus karanLıqa.Canım yanar chıqLıkLarLa.Ama hich acı yok! Üzméz ßéni aqLamak. ALı$mı$ ßédénim sonuchta!

ßir damLa qöz ya$ı dénizdé kayßoLur,unuturum ßén hér$éyi,acı chékmémi??Ah kimin umrumda!Sadécé kéndimi istiorum ßén.yanmaz yüréqim ßu $ékiLdé....

kadéri dü$ün, yaptıkLarını sonra??qit vé aqLa...!!!

BeN MiydiM yüReğiNe SeçTiğiN OyuNCaK? ..

birR çıqLıqK buLsamM ! hiç sSusmayanN , yaDa biR cümLe beniİ anLatanN !

кιм ιѕтємєz мυтℓυ σℓмαуι,αмα вєηιмℓє мυтѕυzℓυğα ∂α ναя мιѕιη؟

-вυ уαzιℓαяι σкυуσяѕαη нαℓα уαѕιуσѕυη ∂ємєктιя, αмα вєη ѕєηιη уαѕαмαηι ιѕтємιуσяυм...!

-єѕкι∂єη αℓι αтα вαкαя∂ı şιм∂ι кαяı кızα, єѕкι∂єη ιşıℓ ıℓıк ѕüт ιçєя∂ι şιм∂ι νσ∂кα яє∂вυℓℓ, єѕкι∂єη ιρєк ιρι тυтαя∂ı şιм∂ι.....؟؟؟:

-нαуαтıмα ƒöη çєкѕєм ∂üzєℓιя мι кι

-нєя ℓαƒα νєяє¢єк ¢єναвıм ναя ...αмα... вιя ℓαƒα вαкαяıм ℓαƒ мı ∂ιує... вιя∂є ѕöуℓєуєηє вαкαяιм α∂αм мι ∂ιує...!

-zαℓιмѕιη αмα ℓαzıмѕıη вαηα,нαιηѕιη αмα zααƒıмѕıη αηℓα...!

-ιşтє gι∂ιуσяυм;вιяşєу ∂ємє∂єη αякαмı ∂öηмє∂єη şιкαуєт єтмє∂єη нιçвιяşєу αℓмα∂αη вιяşєу νєямє∂єη уσℓ αуяıℓмış, göямє∂єη GİDİYORUM!

-öмяüмüη gι∂ιşιηιη αя∂ıη∂αη вιттιğιηι ѕαуıуσяυм...

-уσℓℓαя ѕєηιη öηüη∂є, нєя ∂αιм αçıк σℓѕυη...
-
иe zαмαи gøøł đıчe вαğıяıρ αяκαмı đöиšeм, ełıиđe øfšαчт вαчяαğıчłα ßeκłıчøя ħαчαт..

-вєηιм мυтℓυℓυкℓαяıм ¢αм∂αη...єη υƒαк вιя єѕιηтι∂є ραяçαℓαηıуσя. кıяıкℓαяı уüяєqιмι кαηαтıуσя. вαηα мυтℓυ σℓмαк уαяαмıуσя … !

вιz ∂σѕтℓαяıмızı кıя çι¢єgι gιвι αν¢υмυz∂α ∂єğιℓ кυяѕυη уαяαѕı gιвι кℓвιмιz∂є тαşιяιz

-αşк вηм ιçιη вυη∂αη вöуℓє gєçєçι ∂öνмє !!!.
-
віz ваваℓıqıмızı чаρаℓıм....

νаяѕıη єνℓаτℓая εℓ όρмεѕіηℓεя....

УοℓυМυZ вεℓℓі,,УοℓdаŞıМıZ вεℓℓі.
RεИqіМіZ вεℓℓі,,ТаяaFıМız вεℓℓі.

όzεηdіqіηіz нλчλтι чλѕλмλкℓλ мεѕqυℓϋмм...ηοктλ

нєякєzιη нαναѕıηı αттığı уєя∂є вєηιм яüzgαяıм єѕєя!!!

Efendi oL.. Mütavazi oL.. Karşındakine saygıLı oL.. En önemLisi İNSAN OL.. Kapım acıktır.. Ama gidipte dışarda atamadıgın havayı burda atmaya kaLkarsan " sen önce kendin oL sonra geL.

Ayıq Ol PaniK YaPmaa RahaT Ol ßaq DaLGanaa Üç Günlük DünyAa Ne Sana KaLlRr NeDE ßanaa

Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin! Ama ArtıkFarketsende Farketmez! Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı..

İhanetın nedenı ollmass!!bedeli olur....

-GeRçEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm...!

√Seni aŞmam geRek Sendenn geÇmem geRek neRde Bende Seni SiLejek yüRek ?

3- GûLûşLér yaLañ artık SévdaLar DµmÀñ aLtı Cigaramıñ uCuñda YakıCam Bu aŞkı ! Çak KİBRİTİ Gör DUMANI .!

√ ayRıLık öLüm gißidiR, ke$er$in ßiLekLerin ke$iLmes, iŞte o zaman anLar$ın, 2 kere öLünmez..

√ Deniz DegiLki Yüregim..Öfkesini Kayalara Vursun...!!!!

√ Elimde Artik Hersey Siliyorum Dünü. Lanet Ediyorum Gecmise Yasıyorum ßugünü.

√ KaLBiMDe ARaMa EsKi YeRiNi SeN GöZüMDeN AKaN SeLe KaRıŞTıN...

√ HiçKimse ßeni HayaTından Tamamen SiLemez...iziM KaLır Ya Yüreğinde Yada ßedeninde...Yüreğin YoKsa Rahat oL..iziM ßedeninde!!!..

βoŷŋumđą βiŁmeĉe giβi ismiŋ βiŕ sevđą ťüŕküsüŋüŋ soŋ özeťiŋđe...

seNİ unuTTum sanMa her köpek havLadığında akLımdasın (:

'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!

Até$é DayanaßiLdiqin KaDaR Günah İ$Léé !!

Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım

TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

GözLerine ßaktıkça ağLasada qözLerim AqLamak içinde oLsa qözLerini özLedim

..anLat..køynµna gîren ßî¢îmsîzî, tenînde terLeyen $erefsîzî, ønµnLa ßîrLîkte $erefsîzLe$en senî anLat.

ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!

вєℓкi ∂є ѕєиsiz нαуαт; öℓüмüи öиѕüzüи∂є вiякαç ¢üмℓєℓiк σℓѕα ∂α,мυтℓυℓυğα ѕєиiи α∂ıиı уαzαвiℓмєктiя....."

Benim Aşkım Lafda Değil,Yürek İşi Bu Zorla Değil,İstemiyorsan Seni Tutan Yok Hadi Git Umrumda Değil...

Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !

SeN HaYaLLeRiMiN CeLLaDi, uMuTLaRiMiN KaTiLi Ve ZaVaLLi BiR öMRüN aCiMaSiZ aZRaiLi, BeYNiMDeKi TeK KuR$uNLa VuRDuM KeNDiMi GeLiP aLaBiLiRSiN eMaNeTiNi

GéCéLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar YüZüMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim

Varsada kaderde kefene genç girmek,geri vitesi bilmez bu SERSERY yürek

Ne UnutabiLdim, Ne aLı$abiLdm.. ßöyLe geçior günLerim.. ßen o, gönLü geni$Lerden deiLm.........!!!!!!!!!!!
*ZomBie_pRens*
*ZomBie_pRens*

YeNi NicqLer  ch0q qaRısıq aMa !! Empty Geri: YeNi NicqLer ch0q qaRısıq aMa !!

Mesaj  Pessimistem0 Salı Tem. 29, 2008 10:35 am

çok süper paylaşım için saoL !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------Ne Zaman qol Die Arkamı Dönsem Elinde ofsayt ßayrağıyla ßekLer Kahp* HAyAt ! ! !
Pessimistem0
Pessimistem0
Admin

https://pessimistem0.yetkin-forum.com

- Similar topics