pessimistem0
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ßiz o kadar fakirdik ki .. xD

2 posters

ßiz o kadar fakirdik ki .. xD Empty ßiz o kadar fakirdik ki .. xD

Mesaj  Pessimistem0 Salı Tem. 08, 2008 3:59 pm

[b]Biz o kadar fakirdik ki; mahaLLemizde gökkuşağı biLe siyah beyaz çıkardı.

- Biz o kadar fakirdik ki; masraf oLmasın diye ben yedi yaşına kadar doğmadım. Abimi de gazete verdi.

- Biz o kadar fakirdik ki; bir kedimiz biLe yoktu.

- Biz o kadar fuckerdık ki ...
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy - Tamam sus sus.

- Biz o kadar fakirdik ki ALiciğim, misafirLiğe giderken, bineceğimiz doLmuşu arkasından koşmak sureti iLe takip ederdik. Siz?
- Biz o kadar fakirdik ki; eve geLen misafirLeri yerdik.

- Biz o kadar fakirdik ki; peynirimiz yoktu, her sabah kahvaLtı için tenekenin içine girer, peynir takLidi yapardık.

- Biz o kadar fakirdik ki; biber çekirdekLerine çorba yapardık.

- Biz o kadar fakirdik ki; abim eskiLerini kendi giyerdi, ben çıpLak doLaşırdım.

- Biz o kadar fakirdik ki; ne sen sooor ne ben anLatayım, cümLemiz yoktu kuracak o kadar yani.

- Biz o kadar fakirdik ki; aynı tuvaLet kağıdını kurutup kurutup kuLLanırdık. Suspect

- Biz o kadar fakirdik ki; kokain yerine tebeşir tozu kuLLanırdık. Sad

- Biz o kadar fakirdik ki; okuL karnesini karneyLe aLdığımı biLirim.

Shocked - Biz o kadar fakirdik ki; kasabı, manavı geçtik köpeğe kemik borcumuz vardı. study

- Biz o kadar fakirdik ki; diLenciLerin paraLarını çaLar, kantır oynamaya giderdik. pale

- Biz o kadar fakirdik ki; Hint fakirLeri dayanamayıp misyonLarını bize devrettiLer. Shocked

- Biz o kadar fakirdik ki; okuLa jaguarLa gidip geLdim seneLerce. Yok yani biLdiğin jaguar. OğLum deh diyordum gidiyordu. Kırmızı ışıkLarda durdurmak sorun oLuyordu, çok zorLuk çektik. Sad

- Biz o kadar fakirdik ki; eskimesin diye aynaya bakmazdık. Neutral

- Biz o kadar fakirdik ki; Fakir Baykurt bizim idoLümüzdü.Onu popstar zannederdik.Duvara posterini asardık.Duvar desteksizdi çiviyi çakınca yıkıLmıştı zaten. Sad

- Biz o kadar fakirdik ki; oturduğumuz evi sattık.
- O da bir şey mi, biz o kadar fakirdik ki; oturduğumuz g*tü yedik. Crying or Very sad

- Biz o kadar fakirdik ki; babam sosis takLidi yapardı... Sad

- Biz o kadar fakirdik ki; siyah beyaz teLevizyonumuz bile yoktu. Bizim teLevizyon sadece siyahtı. Bizim kadar fakir olan komşumuzun beyaz teLevizyonuyLa yan yana koyar öyLe seyrederdik kara şimşeği faLan. Ya ya... Mad

-Biz o kadar fakirdik ki; küçük kardeşimi acıkınca yemiştik.Abim de akşam eve geLip, hani bana demişti. RahmetLi... Crying or Very sad

- Biz o kadar fakirdik ki; meteLiğe atacak kurşunumuz yoktu; taş atardık. Neutral

- Biz o kadar fakirdik ki; babam çürük don LastigiyLe bungee-jumping yaparken öLmüştü. Sad

- Biz o kadar fakirdik ki; sabah kahvaLtıLarında babamdan tokat yerdik. Başka şey yoktu. Bir tokadı dört kişi payLaştığımız gün oLdu. Mad

- Biz o kadar fakirdik ki; sinekLer bize değiL, biz sinekLere konuyorduk. Very Happy

- Biz o kadar fakirdik ki; keLimeLerimizi tartarak konuşurduk, günLük kotayı aşınca babamız faLakaya yatırırdı Razz
[b]
Pessimistem0
Pessimistem0
Admin

https://pessimistem0.yetkin-forum.com

ßiz o kadar fakirdik ki .. xD Empty Geri: ßiz o kadar fakirdik ki .. xD

Mesaj  DarKnésSPessimistem0<3 Çarş. Tem. 09, 2008 2:18 am

lol! ay koptum süpermiş nan kardeşm xD lol!
DarKnésSPessimistem0<3
DarKnésSPessimistem0<3

ßiz o kadar fakirdik ki .. xD Empty Geri: ßiz o kadar fakirdik ki .. xD

Mesaj  Pessimistem0 Çarş. Tem. 09, 2008 2:52 am

ehem ehem Very Happy
Pessimistem0
Pessimistem0
Admin

https://pessimistem0.yetkin-forum.com